2.–5. augustil 2018

Lammas august

Koht: Kärdlas Aia 11
Aeg: 4. augustil algusega kell 11.00, toit valmib 19.00
Mitu inimest: 10
Hind: pudel Hispaania veini (aastakäik ja nimi täpsustatakse jooksvalt külalistega otse)
Kontakt: Areidla@hotmail.com, tel 525 3560

Mina olen Agur. Otsustasin tähistada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva lambaga august. Mis see veel tähendab? See on väga spetsiaalne lamba küpsemise protsess, mis võtab aega terve päeva ning on omamoodi põnev lähenemine toidu valmistamisele. Kutsun 10 inimest enda juurde seda algusest lõpuni pealt vaatama ning kuni lamba valmimiseni maitsma ka teisi häid Hiiumaa toite. Tähelepanu! Üritus algab küll hommikul, kuid see ei tähenda, et vahepeal ei võiks näiteks meres ujumas käia või hoopis Kärdla peal kohvikuid külastada. Õhtusöök on pigem selline grande finale ühele toredale päevale! 

Päevakava näeb välja selline:

11.00: Algab augu kuumutamine ja pearoa, kas Eesti tumeda- või heledapäise lamba, ettevalmistamine.
15.00: Lammas läheb auku – vaba aeg kohvikute külastamiseks Kärdla peal.
19.00: Serveeritakse „Lammas August“. 
22.00: Kõik on rahul.