3.–6. augustil 2017

Kalurikohvik

Kärdla vetelpäästesadamas
avatud 
1. augustil kl 12-st südaööni

Kalurikohvik on lihtne ja aus, ning seda peavad meie oma rannakalurid. Toidud on samuti lihtsad ja ausad ning tehtud omapüütud kalast. Erilisi krutskeid toidust ei leia, küll aga on mõned väikesed krutskid peidus igas kaluris. Iseasi, kas igaüks seda näha oskab.

Kalur Koit pakub praelesta tuhlise ja mandiga, Imre angerjasuppi, veel hulk kalureid on valmis suitsutanud lesta ja ahvenat ning pakuvad seda otse paadist. Kindlasti ei puudu kohvikust külm õlu ja vobla ja Vinorama vein.

17.00 esitab IIUKALA Bänd kala- ja mereteemalisi laule

20.00 õhtune jalakeerutus IIUKALA Bändiga

Kalurikohvikus saab maksta ka kaardiga.